Er du i aldersgruppen 13-20 år og motivert for å være med og utvikle Waszp i Norge?

Da kan du søke om å bli med på Waszp Foiling Team Norway.  Vi har 3 sterke miljøer for Waszp i Norge; KNS Seilsportsenter på Bygdøy, Ran og Bergen Seilforening.  I 2018 så ønsker vi å utvikle 1-2 nye miljøer.   Per februar 2018 har vi 29 Waszp i Norge.  Våren 2018 vil vi ha minst 40 WASZP seilere i Norge!  I løpet av 2-3 år ønsker vi å ha minst 60-70 aktive Waszp i Norge – fordelt på mange sterke miljøer.  

Waszp klassen er på rekordtid etablert som verdens største entype foilende jolle.  På under to år er Waszp etablert i 34 land og 600 båter er levert!

Det er etablert store Waszp flåter med mer enn 70 båter både i Storbritannia, New Zealand og i Australia.  Ikke minst er neste generasjon seilere på full fart ombord i klassen.  Både verdensmester i optimist fra 2016, Max Wallenberg fra Sveits og Europamester i Optimist fra 2017 India Page Wood fra Storbritannia satser nå i waszp-klassen.  I Norge, Frankrike, Spania og Storbritannia er Waszp i ferd med å få skikkelig populær blant yngre seilere. I Spania er det Waszp miljøer med seilere i aldersgruppen 15-25 år i Palamos, Barcelona, Palma de Mallorca, Torrevieja og ved La Manga.

Vil du være med på Waszp-laget du også?

I Norge har vi nå 29 båter og vi vil ha 40 norske Waszper innen mai 2018.  Målsetningen er å etablere Waszp som Norges største jolle-klasse. Vi ønsker flere Waszpere!

 

21686969_1769417663351401_8685417485866622409_o.jpg

Waszp Cup Norway

Vi har etablert et helt nytt regatta-format "Waszp Cup Norway".  Det er 3 kompakte helger i løpet av sesongen hvor vi har det utrolig gøy sammen, og lærer masse om foiling og Waszp. Vi konkurrerer på bane (20 min idealtid), i slalom og i speed.  Vi arrangerte den første Waszp Cup Norway på Bygdin 14-15 september 2017.   Lederne av hver klasse har farget ledertrøye på samme måte som i Tour de France.  

For 2018 har vi følgende Waszp Cup Norway:

5-6 mai, waszp Cup Norway, Stage 1, Glesvær Rorbuer, Bergen

2-3 juni, Waszp Cup Norway, Stage 2, Åsgårdsstrand Hotell

15-16 september, Waszp Cup Norway, Stage 3, Bygdin, Fondsbu

Vi ønsker absolutt alle velkommen ombord og i miljøet – men gir spesielle incentiver til vår neste generasjon foilende seilere. Dette er jenter og gutter som i dag er mellom 13-20 år og er spesielt motivert for å være med og utvikle Waszp klassen og miljøet.  

Vi tilbyr deg følgende: 

  • - Du får din "egen" Waszp - komplett utstyrt med ett mellomstort seil. 
  • - Du betaler kr 10.000 i forkant av hver sesong for avbetaling / leie av båten.  I tillegg kommer forsikring. Du betaler inn ett depositum på kr 10.000 første år i tillegg til leiesummen.  
  • - Etter at du har leid båten i 3 sesonger så har du en opsjon på å kjøpe båten for kr 50.000,-

Denne ordningen muliggjøres med sponsorer.  Du vil måtte stille reklameplass til disposisjon på båten/seilet, men det er også plass til 1-2 egne sponsorer.   Enkelte av seilerne på Waszp Foiling Team Norway vil også få muligheten til eksklusive avtaler med utstyrprodusenter som Helly Hansen og FORWARD WIP.

NTG og WASZP i Strategisk partnerskap

NTG satser sterkt på seiling - og ikke minst neste generasjon seilere. NTG er en strategisk samarbeidspartner for WASZP og Foiling Norway og har båten som en prioritert klasse på lik linje med Laser og 29er.

Det er p.t. 4 NTG / NTG-U studenter som er WASZP seilere.  I samarbeid med NTG var det vinteren 2017/2018 vintertrening for Waszp på Las Palmas både i desember og februar.  Fremover vil WASP delta på alle NTG samlinger som f eks. Hvasser-samlingen i oktober og Marstrand-samlingen i oktober / november.  

Neste generasjon seilere – og et herlig sosialt miljø!

Vi skal være med å utvikle neste generasjon seilere – men ikke minst vi skal ha det skikkelig sosialt og gøy sammen; hjelpe hverandre, være ett team, og rett og slett ha lave skuldre hvor alle er velkommen på tvers av kjønn og aldersgrupper.  Med Waszp har vi etablert noe helt nytt innenfor seilsporten i Norge!

o

o

Unik mulighet for deg nå!

Har du også lyst til å bli med på Waszp laget du også?   Vi tilbyr en leasing avtale hvor du leier båten for kr 10.000 per år i 2018, 19 og 20, og hvor du deretter har en opsjon til å kjøpe båten for kr 50.000,- .  

Vi krever at du:

  • Deltar på våre 3 Waszp Cup arrangementer i Norge hvert år
  • Er en god waszp-ambassadør som bidrar til å bygge et herlig miljø  
  • Støtter nye seilere, kommer med råd og tips, tar andre med på prøveseiling noen timer i året
  • Vedlikeholder og steller med båten som den skulle vært din egen.  Dersom noe går i stykker (som ikke er reklamasjon) så må du erstatte dette.

Søknadsprosess og mer informasjon:

Innen 20 april så vil vi i to omganger fordele ytterligere 10 WASZP, komplett med 6,9 m2 seil. 

Er du mellom 13-20 år og motivert for å bli en aktiv deltager i et av våre miljøer, seile Waszp Cup i Norge og kanskje også være med å delta i neste Waszp European Games på Gardasjøen i juni 2018, så er du velkommen til å søke.

 

Vil du være med på "Waszp Foiling Team Norway" og få din "egen" Waszp?   

Siste søknadsfrist for å komme med på Waszp Foiling Team Norway i 2018 er 15. april 2018.

Søknadene vil bli avgjort av en komite bestående av: Knut Frostad, Ex Volvo Ocean Race CEO, Anders Kristensen, Generalsekretær,  Kongelig Norsk Seilforening, Frank Kirkeland, NTG representant, Thomas Nilsson, Foiling Norway, Rune Jacobsen, Foiling Norway.  

Uttagningskriteria i denne omgang er følgende;

  • Seilerens personlige motivasjon og engasjement for å være med å utvikle Waszp og foiling
  • Tilknytning til et eksisterende eller være med å etablere ett nytt WASZP miljø i Norge
  • Vi ønsker jenter spesielt velkommen i Waszp Foiling Team Norway!

Interessert i å søke om plass?  Fyll ut nedenfor - og vi kontakter deg så raskt som mulig.

Det er en fordel om du enten er tilknyttet ett eksisterende Waszp miljø, eller om du er en av flere som ønsker å etablere et nytt Waszp miljø i en seilforening som ikke har Waszp i dag.  Vi ønsker i 2018 å etablere minst ett nytt Waszp miljø.  Vi oppfordrer sterkt seilere som ikke er tilknyttet seilforening med eksisterende Waszp miljø om å søke sammen.  Det vil si at dere er 3-5 seilere fra samme forening (evt. seilkrets) som søker sammen.   Jenter oppfordres spesielt til å søke!Foiling Norway AS  Tlf: 67587150.

info@foilingnorway.no   www.foilingnorway.no